2021 YILI İÇİN YILLIK TAHSİSİ 300 TON VE DAHA AZ OLAN SANAYİ VE KÜMES İŞLETMECİLERİ İÇİN DUYURU (30.11.2020)

March 14, 2021
bg1

2021 YILI İÇİN YILLIK TAHSİSİ 300 TON VE DAHA AZ OLAN SANAYİ VE KÜMES İŞLETMECİLERİ İÇİN DUYURU (30.11.2020)

TAHSİS LİSTESİ (0,5-10 mm ve 10-18 mm) (Liste için tıklayınız.)


Yukarıdaki listede unvanı ve kömür cinsi belirtilen başvuru sahipleri söz konusu kömürleri sözleşme imzalamadan aşağıdaki açıklamalar ve şartlar doğrultusunda alabileceklerdir.

Bu listedeki tahsisler; başvuru aşamasında belirtilen kapasite raporu veya metrekare (kümesler için) bilgisine göre oluşturulmuştur. Gönderilen/Getirilecek kapasite raporundaki kömür tüketimi veya Kümes Tespit Yazısındaki metrekare bilgisi başvuruda belirtilenden az ise; kapasite raporu veya Kümes Tespit Yazısındaki metrekareye göre tahsisler yeniden hesaplanacak ve çıkacak rakam üzerinden işlem yapılacaktır.

Bu listedeki tahsis sahipleri 2021 yılı içerisinde olmak şartıyla, aşağıda gösterilen belgeleri İşletmemize (Pazarlama ve Satış Şube Müdürlüğündeki Sanayi Sipariş Odasına elden veya uluf@eli.gov.tr mail adresine mail olarak) göndereceklerdir. (İlgili belgenin fotoğrafı kabul edilmeyeceğinden belgenin taratılıp mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.) Belgeler kontrol edildikten sonra başvuru sahiplerinin sistemimizde kayıtlı veya başvuru belgesinde belirttikleri mail adreslerine barkodlu kömür talep fişleri gönderilecek ve bu fişlerle kömürlerini yine 2021 yılı içinde olmak şartıyla teslim alabileceklerdir. Önceki yıllardan elinde fiş bulunanlar bu fişlerini de kullanabileceklerdir. Ancak mail adresi değişikliği yapmak isteyenler mutlaka imza sirküleri/beyannamesi ekli bir dilekçeyle talep edeceklerdir. Teslim anındaki fiyatlar, şartlar ve kontenjan vb diğer uygulamalar geçerli olacaktır. 2021 yılı için istenen belgeler, 2021 yılı içerisinde gönderilecek ve kömürler 2021 yılı içerisinde teslim alınacaktır.

2021 İçin İstenen Belgeler 

a) Kümes İşletmecileri; 
Kümes Tespit Yazısı (Örnek için Tıklayınız) Bu belge bağlı olunan İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınacaktır. Bu belgede mutlaka kümesin; kimin adına tescil edildiği, tescil numarası(TR kodu), kümesin adresi, metrekaresi, hayvan sayısı ve halen aktif olup olmadığı bilgisine mutlaka yer verilecektir. Sayılan bilgileri tam olarak içermeyen belgelere kesinlikle işlem yapılmayacaktır. Ayrıca bu yazı Kurumumuza (Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü’ne) hitaben yazılmış olacak.(Bu belge Aralık 2020 veya daha yeni tarihli olacak ve 2021 yılı içerisinde İşletmemize teslim edilecektir.)
b) Sanayi Kuruluşları
• Kapasite Raporunun fotokopisi,
• Ticaret Odası veya kayıtlı oldukları odadan Oda Sicil Kayıt Belgesi,
• Ticaret Odası veya kayıtlı oldukları odadan Faaliyet Belgesi. (Belge Aralık 2020 veya daha yeni tarihli olacak ve belgenin aslı verilecektir.) 
• İmza sirküleri / Beyannamesi

Bu duyurumuz tebliğ niteliğinde olup ilgililerine ilanen duyurulur. (30.11.2020)

Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü